Usein kysytyt kysymykset

  1. Mitä tarkoittaa bootcamp?
    Bootcamp tarkoittaa lyhytkestoista, intensiivistä koulutusohjelmaa, jossa osallistuja saavuttaa tietyn tavoitteen. Ohjelma on kohdennettu tiettyyn lopputulokseen, kuten kuntoiluun, taitojen oppimiseen, tiimihengen rakentamiseen tai urakehitykseen. Lyhyesti, hyvinvoinnin edistämiseen eri tavoin. Bootcamp on tehokas tapa saavuttaa tavoitteita ja ottaa uusi askel elämän eri osa-alueilla.
  2. Missä SISU bootcamp -leirejä pidetään?
    Kuluttajille tarjolla olevien leirien sijainnit vaihtelevat. Tarkista sijainti kulloisenkin leirin tiedoista, missä leiri pidetään.
    Yrityksille suunnatuilla leireillä sijainti sovitaan yhdessä yrityksen kanssa. 
  3. Miten pääsen leiripaikalle?
    Jokaisen leirin kohdalla annetaan erikseen ohjeet, missä on kokoontumispaikka. Pääsääntöisesti matkat eivät kuulu leirin hintaan. Kaikista kuljetukseen liittyvistä asioista tiedotetaan erikseen leirin tiedoissa.
  4. Miten minun tulee varustautua leirille?
    Leiriläiset saavat ennen leirin alkua ohjeet, mitä tulee pakata mukaan ja miten on hyvä valmistautua leirille. Varustus liittyy pitkälti sopivaan pukeutumiseen ja henkilökohtaiseen hygieniaan. Muita mahdollisia varusteita voivat olla makuupussi sekä erityisruokavalioisten omat välipalat. Osallistujalla tulee olla leirin ajan voimassa oleva matka/tapaturmavakuutus.
  5. Miten leireillä majoitutaan ja nukutaan?
    Majoitus tapahtuu puolijoukkueteltoissa, mökeissä, laavuissa tai muissa sateelta ja tuulelta suojassa olevissa majoitusolosuhteissa. Majoituspaikkaa saatetaan vaihtaa leirin aikana.
  6. Millainen on leiriohjelma?
    Leiriohjelma voi vaihdella sijainnin, sään, leirin keston ja osallistujien mukaan. Ohjelmaa ei kerrota tarkasti etukäteen, jotta yllätyksellisyys pysyy mahdollisimman vahvana. Osallistujille tarjotaan aina riittävästi lepoaikaa.
  7. Sisältääkö leirit ruokailun?
    Kyllä, osallistujat saavat kaksi lämmintä ateriaa ja välipaloja päivän aikana.
  8. Onko leireillä kilpailuja?
    Ei, leireillä ei kilpailla. Leireillä jakaudutaan ryhmiin, joissa yhdessä suoritetaan annettuja tehtäviä ja opitaan uusia taitoja. Omia rajoja koetellaan, mutta ketään ei jätetä yksin. Jokainen voi astua epämukavuusaluelleelle, kasvaa ja oppia ja tehdä asioita kilpailuhengessä osallistujien niin yhdessä sopiessa, mutta muuten leiri ei ole kilpailu. Leireillä tehdään yhdessä ja opitaan yksilöinä.
  9. Keitä leirin kouluttajat ovat?
    Kouluttajilla on vaihteleva työura ja kokemus. Ammatit vaihtelevat ammattisotilaista, kamppailu-urheilijoihin, hierojiin, palomiehiin ja metsästyksen ja eränkäynnin harrastajiin. Mukana on myös johtamisen ammattilainen, life coachaaja, ravitsemusterapeutti, työelämätaitojen opettaja ja monta muuta ammattilaista. Kaikille on yhteistä into tarjota elämyksellistä sisältöä turvallisesti, hyvällä asenteella ja sisulla.
  10. Millä kielellä leirit toteutetaan?
    Leireillä on mukana aina suomenkielisiä kouluttajia. Toimintaa voidaan ohjata myös englanniksi. Leiristä riippuen kouluttajien äidinkieli voi vaihdella. Kaikki puhuvat vähintään Englantia. Kielinä voi olla myös Espanja, Ranska, Ruotsi ja tulevaisuudessa myös muita kieliä.