SISU bootcamp - Ratkaisuja työyhteisön haasteisiin ainutlaatuisella otteella

Kaipaatko ratkaisuja jatkuvaan valittamiseen, seläntakana puhumiseen tai tiimin sisäiseen kitkaan?
SISU Bootcamp tarjoaa yrityksellesi erinomaisen mahdollisuuden parantaa tiimihenkeä ja kehittää tärkeitä taitoja ainutlaatuisessa ympäristössä?

SISU Bootcampin armeijahenkiset leirit tarjoavat monipäiväisen koulutusohjelman, joka on räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaan. Leirit keskittyvät erityisesti työyhteisön ongelmien ratkaisuun ja niiden avulla voit:

  • Kokea unohtumattomia elämyksiä: Leirit järjestetään luonnonläheisissä ympäristöissä ja sisältävät jännittäviä aktiviteetteja, jotka haastavat ja virkistävät mieltä.
  • Parantaa tiimihenkeä: Erityisesti suunnitellut harjoitukset vahvistavat yhteistyötaitoja ja edistävät avointa kommunikaatiota tiimin jäsenten välillä.
  • Kehittää johtamistaitoja: Leireillä saat käytännön kokemusta johtamisesta ja päätöksenteosta realistisissa tilanteissa.
  • Syventää työsuhteita: Leirit tarjoavat rennon ympäristön, joka edistää parempaa tutustumista työkavereihin ja vahvistaa ihmissuhteita.
  • Opetella muita hyödyllisiä taitoja: Saat mahdollisuuden oppia muun muassa ensiapua, selviytymistaitoja ja ongelmanratkaisua.

OTA ENSIASKEL KOHTI YHTENÄISEMPÄÄ JA TEHOKKAAMPAA TYÖYHTEISÖÄ SISU BOOTCAMPIN AVULLA!

Leirin sijainti ja ajankohta:

Leirin sijainti ja ajankohta suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Leirit voidaan järjestää esimerkiksi metsässä, meren äärellä tai yrityksen valitsemassa paikassa. Leirien ajankohta voi olla viikonloppuna tai arkipäivisin ja kestää juuri asiakkaalle sopivan ajan.

Hinnoittelu:

Hinnoittelu tapahtuu tarjouksen perusteella ja hintaan vaikuttavat leirin sijainti, sisältö ja kesto. Pyydä tarjous jo tänään!

SISU Bootcamp - Elämyksiä, jotka jäävät mieleen!