Säännöt ja maksuehdot

SISU bootcamp ja Leidibootcamp-leirit

1) Online-varaukset. Varaamalla verkossa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

2) Lasku lähetetään sähköpostitse. Varausmaksu, ellei toisin mainita, on vähintään 50 euroa ja tapahtuman loppuerä 6 viikkoa ennen leirille osallistumista (ellei toisin etukäteen sovita sähköpostitse).

3) Peruutusmaksut ovat seuraavat

Peruutusajankohta ennen leiriä

  • 6 viikkoa 50% palautus
  • 5 viikkoa 40% palautus
  • 4 viikkoa 30% palautus
  • 3, 2 ja 1 viikkoa ei hyvitystä

Varausmaksua ei palauteta!
Kaikki hyvitykset maksetaan pankkisiirrolla 30 päivän kuluessa.

4) Kurssipäivämääriä on mahdollista siirtää, kunhan pyyntö on sähköpostitse ja SISU bootcamp sen vahvistaa.

5) Kurssille saapumatta jättävä asiakas menettää kurssin kustannukset.

6) Pidätämme oikeuden peruuttaa SISU bootcamp, jos näin on jostain pakottavista syistä tapahtunut, tarjoamme täyden hyvityksen tai siirrämme osallistumisesi seuraavalle saatavilla olevalle kurssille asianmukaisella korvauksella.

7) Jos joudut jostain syystä sairauden tai tapaturman vuoksi keskeyttämään osallistumisesi SISU bootcamp leirillä, mahdollistamme sinulle osallistumisen uudelle leirille myöhemmässä vaiheessa.

8) Varauksesi vahvistetaan vasta kun olemme vastaanottaneet maksusi.

9) Leirin hinta sisältää ruokailut, majoituksen, mainittujen toimintojen suunnittelun ja järjestämisen sekä kuljetukset leirikohtaiselta kohtaamispaikalta kohteeseen ja takaisin. Ilmaiset kuljetukset mainitaan leirikohtaisesti erikseen. Kaikki muut kuljetukset veloitetaan.

10) Mikä tahansa sairaustilan paljastamatta jättäminen johtaa SISU bootcamp leirin lopettamiseen.

11) Mahdollisista ongelmista tai valituksista tulee ensin ottaa yhteyttä kouluttajaan, jos tämä ei ratkaise ongelmaa, lähetä sähköpostilla tarkka valitus sekä viitenumerosi ja leirille osallistumispäivämääräsi 28 päivän sisällä.

12) Mikäli osallistuja nauttii tai tuo luvatta alkoholia retken aikana leirialueelle eikä SISU bootcamp ole valtuuttanut sitä, leiri päättyy välittömästi.

13) SISU bootcamp -leirin kustannukset pidetään alhaisina sillä, että mainostamme ensisijassa sosiaalisen median alustoilla muun muassa leirikuvin ja oletamme sinun hyväksyvän tämän osallistuessasi leirille. Ymmärrämme kuitenkin, että tietyissä työtehtävissä tai julkisasemassa olevat ihmiset eivät tätä ehkä halua. Siispä jos et halua näkyä sosiaalisessa mediassa tai missään mainoksissa, ilmoita siitä meille välittömästi, kuitenkin ennen leirin alkua, jotta voimme huomioida tämän.

14) Jos et saavu SISU bootcamp leirille ilman ennakkoilmoitusta, sinut katsotaan poissaolevaksi ja menetät leirille osallistumisoikeuden.

15) KAIKKI ASIAKKAAT, JOIDEN KÄYTÖS TODETAAN HÄIRITSEVÄKSI, TÖYKEÄKSI TAI VÄKIVALTAISEKSI JOKO BOOTCAMPIN HENKILÖSTÖÄ TAI MUITA ASIAKKAITA KOHTAAN, VELVOITETAAN POISTUMAAN OMALLA KUSTANNUKSELLA, JA SAMALLA HE MENETTÄVÄT OIKEUDEN LOPPULEIRIIN OSALLISTUMISEEN.

16) Kun saat tervetuliaissähköpostin, sinulle annetaan tieto, mihin mennessä SISU bootcamp leirimaksu on suoritettava. Mikäli maksua ei ole suoritettu, osallistuminen voidaan perua ja myydä uudelleen.

Jokainen leiriläinen on itse vastuussa siirtymisestä ja niistä koituneista kustannuksista leirin kokoontumispaikalle!

Jos et saavu ennalta sovittuun kokoontumispaikkaan sovittuna ajankohtana ilman ennakkoilmoitusta, sinut katsotaan poissaolevaksi ja menetät leiripaikan. Tästä sinulle aiheutuvat kustannukset ovat omalla vastuullasi.

17) Kampanjahintaiset leirit ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Tarkista kampanjan kesto myyntipalvelustamme (info@sisubootcamp.com), mikäli et ole varma sen kestosta.

18) SISU bootcamp pitää riittävää ja asianmukaista matka-/tapaturmavakuutusta välttämättömänä. Tämä ei ainoastaan suojaa ja turvaa sinua tapaturmilta, vaan myös kaikilta peruutetuilta matkajärjestelyiltä, ja odottamattomilta olosuhteilta, kuten lomayrityksen konkurssilta. Sinun vastuullasi on varmistaa, että ostamasi vakuutus on sopiva ja riittävä vastaamaan erityistarpeitasi ja lomaasi, johon osallistut. Pidä vakuutus aina voimassa, kun matkustat leirikohteeseen.

19) Leirin onnistumisen kannalta leirillä on minimiosallistujamäärä. Mikäli osallistujia ei ole riittävästi, SISU bootcamp varaa oikeuden peruuttaa leirin järjestämisen. Tässä tapauksessa koko asiakkaan maksama summa palautetaan tai osallistuminen voidaan siirtää seuraavalle leirille, jossa on tilaa, kuitenkin vuoden sisään peruutetun leirin alkamisajankohdasta.